Sari la conținut

Tetrakers

Members
  • Număr conținut

    9
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

  • Zile Câștigate

    2

Tetrakers a câștigat ziua ultima dată pe Septembrie 3

Tetrakers a avut cel mai apreciat conținut!

Reputație Comunitate

4 Neutral

Despre Tetrakers

  • Rang
    Newbie
  • Dată Naștere 25.09.2002

Vizitatori Recenți Profil

21 citiri profil

Mood

  • Trist
  • Currently Feeling Trist
  1. Pentru prima dată după foarte mulţi ani, vânzările AMD cresc puternic atât pe segmentul de procesoare cât şi pe cel de plăci video. Ajutat şi de strategia rivalului NVIDIA, care a poziţionat întreaga gamă de acceleratoare GeForce RTX pe un domeniu de preţuri semnificativ crescute faţă de seriile GTX anterioare, AMD a reuşit să acapareze fără prea mari dificultăţi segmentul entry-level, lansarea noii familii Navi reprezentată de seriile Radeon RX 5700 şi Radeon RX 5700 venind doar să impulsioneze un parcurs deja foarte promiţător. In cifre, Intel rămâne liderul nedisputat al pieţei de unităţi GPU, soluţiile de grafică integrată livrate la pachet cu nenumărate procesoare pentru sisteme server, PC-uri desktop, laptopuri şi tablete adunând 66.9% cotă de piaţă, în scădere cu 1.4% faţă de trimestrul anterior. Cu o creştere de 1.5% faţă de trimestrul anterior şi 2.4% creştere anuală, AMD deţine acum 17.2% din piaţa de procesoare grafice. Cu 16% cotă de piaţă, în scădere cu 0.1% faţă de ultimul trimestru şi -1% faţă de anul anterior, NVIDIA rămâne pe locul trei din punct de vedere al numărului de unităţi GPU livrate, nu şi cel al veniturilor generate per GPU vândut. Luând în considerare doar segmentul foarte profitabil de acceleratoare grafice discrete, NVIDIA încă are 67.9% cotă de piaţă, lăsând 32.1% cotă de piaţă pentru AMD. Spre comparaţie, NVIDIA deţinea spre finalul anului trecut 81.2% cotă de piaţă pe segmentul de acceleratoare grafice discrete, comparat cu 18% pentru AMD. Deşi spectaculoasă, creşterea de care se bucură AMD pe acest segment poate fi numită cel mult o normalizare a situaţiei după prăbuşirea vânzărilor de la finalul anului trecut, raportată după un vârf de 34.2% cotă de piaţă în trimestrul Q2-2018.
  2. Bine ai venit. ON: Altă dată fă o prezentare frumoasă, nu în glumă sau batjocoră.
  3. Pentru a realiza un battle ca la carte, trebuie să respectați următorul model și să vă însușiți regulamentul. Model: Nick-ul tău: Nick adversar: Tip creație: Stock: Text: Watermark (Stone-Craft) : Numărul de voturi pentru o lucrare: Timp limită: Regulament: Un battle trebuie să conțină în numele titlului acestuia numele celui provocat. Pentru a avea accesul de a susține o confruntare, aveți nevoie de minim 45 de post-uri pe forum și mai ales de înștiințarea unui designer/ lider GFX. Pentru ca un battle să se desfășoare normal, trebuie ca cel provocat să răspundă la provocare, să precizeze dacă acceptă sau nu, iar dacă acesta nu răspunde în minim 12 ore, battle-ul se va închide. La un battle nu aveți voie să concurați cu lucrarea altcuiva = RIP, sau să aveți lucrarea făcută din timp. Nu aveți voie să provocați același membru de 2 ori consecutiv sau să deschideţi mai mult de trei battle-uri pe săptamână. După ce v-ați terminat creațiile, în care să existe neapărat watermarkul Stone-Craft, trebuie să i le trimiteți celui care i-ați cerut acordul pentru deschiderea confruntării (designerul/ liderul GFX), acesta este obligat să posteze cele 2 lucrări sub anonimat, fără să dezvăluie autorii lucrărilor. Un battle se va închide după ce una dintre lucrări va acumula numărul necesar de voturi, cel de la care i-ați cerut acordul va dezvălui numele celui care a câștigat confruntarea. Nu aveți voie să cereți voturi sau să utilizați orice formă de trișare, battle-ul va fi închis instant. Voturile valabile pentru un battle sunt cele ale membrilor cu vechime mai mare de 7 zile în comunitate. [x] Un battle poate fi închis de către oricine din conducerea Stone-Craft, dacă acesta a semnalat orice fel de problemă care nu este în conformitate cu regulamentul însoțită de argumente & dovezi.
  4. Dacă doriți să oferiți un cadou cuiva, aveți ocazia de a face această acțiune în această rubrică, dar mai întâi va trebui să vă familiarizați cu următoarele lucruri. Regulament: Un cadou trebuie să conțină numele în titlul acestuia numele celui căruia este destinat. Un cadou nu trebuie să conțină o adresă ofensativă / rasistă. Într-un topic de tip "Cadou", au dreptul de a posta doar cel care oferă cadoul, cel care îl primește și moderatorul secțiunii pentru a închide topicul, în caz contrar primiţi WARN pentru neimplicare. Nu postați mai mult de trei cadouri pe oră în topice diferite (dacă aveți mai multe, dați edit la postul anterior). Un Designer/Moderator/Administrator are dreptul de a cere poză .psd de la cadoul oferit. Un cadou poate fi adresat oricărui membru de pe această comunitate. Un cadou este considerat inactiv de la 24h după postarea acestuia și ne-revendicarea acestuia. Toate cadourile vor trebui să aibă copyright (watermark cu Stone-Craft) de exemplu îi faci avatar lui X-ulescu, jos într-un colţ să scrie Stone-Craft.Ro.
  5. 1. Numele real: Alexandru 2. Varsta: 16 ani 3. De ce doresti acest grad: Pentru a ajuta comunitatea in dezvoltare. 4. Experienta pe forumuri: 3 ani ( 2 ani moderare, 1 an administrare) 5. Ai citit regulamentul forumului?: O sa il citesc mai tarziu. 6. Alte precizari: Multumesc anticipat.
  6. Instagram. PC / laptop?
  7. 1. Nume real: Alexandru 2. Ce varsta ai?: 16 ani 3. Unde stai: Constanta 4. Ce hobby-uri ai: Jocurile. 5. De ce ai ales comunitatea noastra: Vreau sa incerc ceva nou. 6. Ce iti place cel mai mult la noi: Forumul. 7. Ce nu iti place cel mai mult la noi: - 8. Alte cuvinte de adaugat: Salut, bine v-am gasit.
×