Sari la conținut

_Mitzaanu_

Members
  • Număr conținut

    3
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Reputație Comunitate

0 Neutral

Despre _Mitzaanu_

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

  1. 1. IGN (Nume pe server): _Mitzaanu_ 2. Nume real: Tudor Mihai 3. Varsta ta: 15 ani 4. Primele 7 cifre din CNP (optional): 5. Dovada cu orele pe server: 6. De ce vrei sa intri in echipa staff: Am jucat ceva timp pe acest server si pana acum imi place destul de mult. Mi-ar placea foarte mult sa fiu de ajutor pe acest server prin a ajuta playerii neexpermentati si a mentine pacea pe server. Eu cred ca voi fi de ajutor pe acest server daca ma acceptati. 7. Sectiunea pe care doresti gradul: Survival 8. Alte precizari: Nimic.
  2. Scuze, acum am realizat ca aceasta sectiune este pentru cereri de helper pentru forum :)) Eu voiam sa fac cerere pentru server.
  3. 1. Numele real: Tudor Mihai 2. Varsta ta: 15 ani 3. Primele 7 cifre din CNP (optional): 4. De ce vrei sa fii helper: Vreau sa fiu helper pentru a ajuta playerii neexperimentati care au nevoie de ajutor si vreau sa fiu helper pentru a mentine pacea pe server. 5. Experienta pe forumuri: Destul de expermientat. Am fost helper pe alte forumuri timp de vreo 2 ani. 6. Alte precizari: Sper sa ma acceptati, joc de cateva saptamani pe server si pana acum mi-a placut foarte mult. Mi-ar placea sa ajut serverul cu ceva fiind helper.
×