Sari la conținut

Rares_PLT

Head Administrator
 • Număr conținut

  10
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită

Reputație Comunitate

0 Neutral

Despre Rares_PLT

 • Rang
  Newbie

Vizitatori Recenți Profil

64 citiri profil

Mood

 • Fericit
 • Currently Feeling Fericit
 1. server-ul are multe bug-uri, nu este pus la punct.
 2. Pentru flexibilitate si performanta sporita, tastatura HyperX Alloy FPS este prevazuta cu un port USB accesibil, situat in spatele tastaturii, taste suplimentare rosii HyperX WASD/1234, un cablu detasabil si un saculet, pentru a proteja si transporta tastatura in calatorii. Construita cu un cadru din aliaj de otel, tastatura foloseste iluminare din spate HyperX cu LED rosu si suporta sase moduri LED presetate - inclusiv un mod personalizat. Tastatura include Game Mode pentru dezactivarea cu usurinta a tastei Windows, respectiv tehnologie 100% anti-ghosting si N-Key rollover. Tastatura HyperX Alloy FPS prezinta switch-uri mecanice Kailh Silver Speed. Design compact minimalist ideal pentru gameplay-ul FPS Tastatura mecanica de gaming HyperX Alloy FPS are un design ergonomic, aceasta permite maximizarea spatiului de pe birou pentru miscarile mouse-ului in jocurile FPS. Cadru din otel solid Alloy FPS este construita cu un cadru din otel solid, pentru a rezista in timp Switch-uri mecanice Kailh Silver Speed Switch-urile mecanice Kailh Silver Speed au cel mai scurt punct de actionare pentru toate tastele. Punctul de actionare de 1,1 m si forta de actionare de 40 g fac ca aceste switch-uri in forma de linie sa fie alegerea perfecta pentru jucatorii care doresc un timp de reactie ultra rapid. Aspect ultra-portabil cu cablu detasabil Reduce volumul de depozitare si posibilitatea deteriorarii cablului Taste cu iluminare rosie HyperX si efecte de iluminare dinamica Expuneti-va stilul cu lumina de fundal stralucitoare.
 3. 1. Nume real: Rares Valentin 2. Ce varsta ai?: 16 3. Unde stai: Constanta. 4. Ce hobby-uri ai: Gaming-ul. 5. De ce ai ales comunitatea noastra: Deoarece este una dezvoltata, cu multi membrii. 6. Ce iti place cel mai mult la noi: Tema. 7. Ce nu iti place cel mai mult la noi: Culoarea temei. 8. Alte cuvinte de adaugat: Nu.
 4. 1. Numele real: Rares 2. Varsta: 16 3. De ce doresti acest grad: Pentru a putea ajuta comunitatea. 4. Experienta pe forumuri: Stiu foarte bine sa lucrez in ips 4, deci ma consider apt pentru functie. 5. Ai citit regulamentul forumului?: Da. 6. Alte precizari: Nu.
×