Sari la conținut

Tetrakers

Helper Forum
 • Număr conținut

  7
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită

 • Zile Câștigate

  1

Tetrakers a câștigat ziua ultima dată pe August 7

Tetrakers a avut cel mai apreciat conținut!

Reputație Comunitate

3 Neutral

Despre Tetrakers

 • Rang
  Newbie
 • Dată Naștere 25.09.2002

Vizitatori Recenți Profil

12 citiri profil

Mood

 • Trist
 • Currently Feeling Trist
 1. Pentru a realiza un battle ca la carte, trebuie să respectați următorul model și să vă însușiți regulamentul. Model: Nick-ul tău: Nick adversar: Tip creație: Stock: Text: Watermark (Stone-Craft) : Numărul de voturi pentru o lucrare: Timp limită: Regulament: Un battle trebuie să conțină în numele titlului acestuia numele celui provocat. Pentru a avea accesul de a susține o confruntare, aveți nevoie de minim 45 de post-uri pe forum și mai ales de înștiințarea unui designer/ lider GFX. Pentru ca un battle să se desfășoare normal, trebuie ca cel provocat să răspundă la provocare, să precizeze dacă acceptă sau nu, iar dacă acesta nu răspunde în minim 12 ore, battle-ul se va închide. La un battle nu aveți voie să concurați cu lucrarea altcuiva = RIP, sau să aveți lucrarea făcută din timp. Nu aveți voie să provocați același membru de 2 ori consecutiv sau să deschideţi mai mult de trei battle-uri pe săptamână. După ce v-ați terminat creațiile, în care să existe neapărat watermarkul Stone-Craft, trebuie să i le trimiteți celui care i-ați cerut acordul pentru deschiderea confruntării (designerul/ liderul GFX), acesta este obligat să posteze cele 2 lucrări sub anonimat, fără să dezvăluie autorii lucrărilor. Un battle se va închide după ce una dintre lucrări va acumula numărul necesar de voturi, cel de la care i-ați cerut acordul va dezvălui numele celui care a câștigat confruntarea. Nu aveți voie să cereți voturi sau să utilizați orice formă de trișare, battle-ul va fi închis instant. Voturile valabile pentru un battle sunt cele ale membrilor cu vechime mai mare de 7 zile în comunitate. [x] Un battle poate fi închis de către oricine din conducerea Stone-Craft, dacă acesta a semnalat orice fel de problemă care nu este în conformitate cu regulamentul însoțită de argumente & dovezi.
 2. Dacă doriți să oferiți un cadou cuiva, aveți ocazia de a face această acțiune în această rubrică, dar mai întâi va trebui să vă familiarizați cu următoarele lucruri. Regulament: Un cadou trebuie să conțină numele în titlul acestuia numele celui căruia este destinat. Un cadou nu trebuie să conțină o adresă ofensativă / rasistă. Într-un topic de tip "Cadou", au dreptul de a posta doar cel care oferă cadoul, cel care îl primește și moderatorul secțiunii pentru a închide topicul, în caz contrar primiţi WARN pentru neimplicare. Nu postați mai mult de trei cadouri pe oră în topice diferite (dacă aveți mai multe, dați edit la postul anterior). Un Designer/Moderator/Administrator are dreptul de a cere poză .psd de la cadoul oferit. Un cadou poate fi adresat oricărui membru de pe această comunitate. Un cadou este considerat inactiv de la 24h după postarea acestuia și ne-revendicarea acestuia. Toate cadourile vor trebui să aibă copyright (watermark cu Stone-Craft) de exemplu îi faci avatar lui X-ulescu, jos într-un colţ să scrie Stone-Craft.Ro.
 3. 1. Numele real: Alexandru 2. Varsta: 16 ani 3. De ce doresti acest grad: Pentru a ajuta comunitatea in dezvoltare. 4. Experienta pe forumuri: 3 ani ( 2 ani moderare, 1 an administrare) 5. Ai citit regulamentul forumului?: O sa il citesc mai tarziu. 6. Alte precizari: Multumesc anticipat.
 4. Instagram. PC / laptop?
 5. 1. Nume real: Alexandru 2. Ce varsta ai?: 16 ani 3. Unde stai: Constanta 4. Ce hobby-uri ai: Jocurile. 5. De ce ai ales comunitatea noastra: Vreau sa incerc ceva nou. 6. Ce iti place cel mai mult la noi: Forumul. 7. Ce nu iti place cel mai mult la noi: - 8. Alte cuvinte de adaugat: Salut, bine v-am gasit.
×